She wants a gentleman

 

Backstage!

Den skivproducenter som vi sjöng för fixade så att jag, Lisa och Bella fick gå backstage i lördags. Vi träffade bl.a Oscar Zia, Timoteij och Eddie Razaz. Hur roligt som helst! Vi stod och pratade med artisterna en liten stund, sen var där en tjej som visade oss runt. Var deras loger var och hur det såg ut bakom scenen osv. Det var mycket intressant! Det var även en fantastiskt upplevelse som både kommer sitta kvar i minnet och hjärtat! 
Samma dag sjöng jag i Maria kyrkan. Det är så otroligt härligt att sjunga i en kyrka! Dem andra som också var med var så begåvade!  Efter det gick jag och käkade med min familj, sen mötte jag upp Bella och Lisa igen.
 
Igår var jag, Lisa och Bella och spelade i pannkaksladan. Jätteroligt att dem ville att vi skulle komma dit och sjunga! Vi var till och med i söndagens HD! :D Super mysigt och varmt var det! 
 
Snart ska jag iväg och jobba. Men vi hörs sen, för nästa inlägg kommer i eftermiddag! Ha en bra dag! :) 
 
 
 
 
 
 
 

Don't be afraid to fail.. be afraid not to try.

Idag ska jag sjunga i Maria kyrkan! :D
 
Jag har nog världens snällaste bagare på mitt jobb! Jag frågade igår om där fanns någon möjlighet att jag skulle kunna få gå 15 min tidigare, så släppte han mig 40 min tidigare! Det innebar att vi hann träffa skivproducenten och sjunga för honom! Allting har en lösning som jag sa igår, det löser sig alltid i slutändan!
Det var grymt roligt och givande, dock väldigt surrealistisk känsla att sjunga inför en producent. Men han verkade vara vädigt nöjd efter att vi hade sjungit. Han filmade oss och berättade att han går på möte med låtskrivare och andra producenter en gång i veckan, så han skulle visa oss för dem. 
Det är ju så i den branschen att antingen hör dem av sig en vecka senare, eller en månad senare, eller kanske inte alls. Men då gäller det att själva vara på hugget och höra av sig. Skicka material osv. Man får aldrig ge upp! Men det ska bli otroligt spännande och se vart detta leder. :) 
 
Jag  var på festivalen tillsammans med Bella och Lisa igår. Vi tittade bl.a på otroligt duktiga dansare! Helt fantastiskt duktiga var dem! 
Det är så synd att det ska vara så mycket bråk bara... poliser och sjukvårdare var överallt.. vilket är tur!
Men det är så roligt att träffa gamla vänner som man inte har träffat på år!
 
Men ska åka ner till stan och repa med min sångpedagog kl 16, och sen 17:30 gäller det, åh så härligt det ska bli! Jag hoppas att vi ses! :)  
 
Jag hoppas att ni får en fantastisk dag! Ha det bra så hörs vi! 
 
 
 
 
 
 

It's a new day! Make the best of it!

Det är en ny dag med nya möjligheter, och det är inte vilken dag som helst, utan det är fredag!! :D 
 
Igår fick jag reda på av min kära vän Bella att mitt band The bellatores, har fått chansen att sjunga inför en skivproducent idag, vilket är sjukt roligt! Men jag har ett stort problem.. och det är att jag jobbar till kl 18 och han kan inte efter kl 18... ingen kan hoppa in för mig på jobbet... förstår ni min frustration och panik som växer så att det når hårtopparna... Jag vill inte sumpa den chansen, och det värsta är att jag sumpar för mina vänner också eftersom att vi har övat tillsammans! Men allting har oftast alltid en lösning, vilket jag hoppas att denna situationen har.. 
 
Jag drog ner till festivalen igår med mina bästisar (vad gulligt sagt av mig), Lisa och Bella, tjejerna i mitt band. Vi gick runt lite och sen såg vi Miriam Bryant. Så otroligt fantastiskt grym var hon! Silken röst!! Wow! Ville också gärna se Familjen, men var tvungen att åka hem, för jag skulle upp tidigt idag, trodde jag, för det var meningen att jag skulle repa inför spelningen i Maria kyrkan, men jag repar på lördag istället med min sångpedagog. så jag hade kunnat se Familjen... men sånt är livet, det går fler tåg! 
Jag sjunger 17:30 i Maria kyrkan imorgon. Jag är nummer 3, så jag är i början av programmet. Jag ska sjunga två låtar! Det hade varit super roligt om just du skulle vilja komma. :) 
 
Ikväll blir det festival igen! Vi kanske ses? :) Ha en fantastisk fredag nu! Ha det bra så hörs vi! 
 
 

Academy of Music and Business

Jag gick ett år på dans o musikal gymnasiet i Lund, och det var ett helt fantastiskt år. Jag har lärt mig och utvecklats så mycket under det året, även som person. Jag har fått prova på balett, jazz, street dance, teater, sjunga klassiskt, sjunga musikal låtar, sjunga och dansa samtidigt, vara med på en riktig show. Har även mött helt fantastiska människor, jag hamnade i en otroligt bra klass. Men jag hade tyvärr känt länge att inte musikal var min grej.. 
Men en sak som jag inte har nämnt, det är att jag fick verkligen bevisat för mig själv att man kan om man verkligen vill. För jag kom inte in på dans o musikal egentligen, men jag kämpade så mycket och dem såg det, så dem ville ha mig på skolan ändå. :)
Jag ångrar ingenting från den skolan! 
 
En dag fick jag reda på att Andreas Carlsson skulle starta en gymnasieskola i Småland, Tingsryd som heter Academy of Music and Business
. Så jag och fyra andra från min klass sökte dit och gick på en audition. Det var hur kul som helst, men grymt nervöst att sjunga inför Andreas, men det gick bra. Efter den dagen kände jag verkligen att jag ville gå där, den tror jag passar mig bättre. 
Några månader senare fick jag beskedet att jag hade kommit in, och därefter tackade jag JA. Blev otroligt glad över beskedet. Kan fortfarande inte förstå att jag ska gå på den skolan... 
Dem i min klass som sökte kom också in, men vi är fyra stycken som tackade JA. Detta innebär att jag går om 1:an och flyttar hemifrån den 24 augusti. Så otroligt spännande! 
Där kommer jag bl.a. Få lära mig att skapa mina egna låtar och musik i olika program och i studio osv. Vill börja skolan nuu haha! Är grymt taggad! :D 
 
Nu ska jag dra ner till stan och kolla läget på festivalen med ett gäng fina vänner. Jag hoppas att ni har haft en bra dag, och får en fortsatt trevlig kväll!  Vi hörs imorgon, för då blir det ett nytt inlägg! Ha det bra!
 
Glöm aldrig att tro på er själva och era drömmar.
 

Varmt välkommen till min nya blogg!

Hej! Välkomna till mitt mysiga place, fattar ni? myyysiga.. (skärp dig My, den är gammal..). Skämt och sido! 
Jag hade en blogg innan på devote, men tröttnade snabbt på den sidan, den kändes så opersonligt med all reklam, plus att jag kände för en ny och fräsch start. 
 
För er som inte har någon aning om vem jag är så tänkte jag berätta lite kortfattat om mig själv. 
Mitt namn är My Wåhlander, jag är 17 år och bor i staden Helsingborg som ligger i Skåne. Jag är en glad och mycket snäll drömmare som älskar att ge komplimanger och att se glada människor. Mitt största intresse är musiken. Min stora dröm är att få möjligheten att sprida kärlek, glädje och inspirera människor runt om i världen med min musik. Det jag även tycker väldigt mycket om är att träna. Har tränat karate i snart tio år, och har svart bälte sen ett år tillbaka exakt. Det som jag också tycker otroligt mycket om, det är att umgås med mina vänner och familj. Skolan jag går på tänker jag berätta om i nästa inlägg, för det är faktiskt en ganska lång historia. 
Mottot jag följer är att man aldrig ska ge upp sina drömmar, för ingenting är omöjligt om man bara vill. 
 
I min blogg får man ta del av min musik, min vardag, mina tankar, och massor med bilder. Jag hoppas att ni vill
följa med mig på min resa. Resan kommer vara fylld av kärlek, glädje, lycka och sorg, för det tillhör i livet. 
 
Felicia Lapadátovic (fellehh.blogg.se) hjälpte mig jättemycket med denna bloggen, är otroligt tacksam! 
 
Idag startar Helsingborgs festivalen, har ingen riktig koll på vad som händer där idag, det kanske kommer någon bra artist? Ska kolla upp det. Eller om det är någon som vet så kanske det finns någon snäll liten själ som skulle vilja berätta för mig? ;) 
Men innan dess ska jag jobba. Jag jobbar på konditori fenix, väldigt mysigt. :) 
 
Ha nu en fin dag! Nästa inlägg om skolan kommer förhoppningsvis under dagen. Ha det bra, så hörs vi sen!