torsdag igen.

Solen har lyst här i Tingsryd också, så skönt! Solen gör mer än vad man tror! 
 
Sen jag kom hit till den lilla bubblan har jag gått i skolan, sjungit mycket och umgåtts med vänner och faktiskt umgåtts med nya härliga människor! Något jag verkligen tycker om, det är att lära känna nya människor. Det ger en så himla mycket inspiration och energi! 
 
Skolfoto imorgon... varför har man så mycket ångest inför det? Det har man haft nästan varje gång.. iallafall jag.. så himla onödigt, det är ett skolfoto ingen big deal.. haha. 
 
Nu ska jag försöka att ta tag i lite plugg och sen ladda inför ett pass på gymmet! Ha en fina kväll kära läsare! 
 
 
 

Människor dör och människor föds..

Idag lyser solen, iallafall i Helsingborg där jag befinner mig just nu! Ska på begravning och säga hejdå till min gammelmorfar idag.. Tråkigt.. men det är sånt här som hör till i vår livs process. Människor dör och människor föds... 
 
Min dag började med en härlig power walk i skogen, verkligen en underbar start på dagen! Ska försöka städa mitt rum och packa ihop min väska, för idag bär det av till drömbubblan igen och mina fina sambos! 
Ha en fantastisk dag nu! 
 
 
 

I'm Back beautiful people!

Hej på er! 
Jag trodde att jag hade lämnat denna sida föralltid.. men sen ångra jag mig just denna kväll! haha! Nej men jag tänkte faktiskt komma tillbaka! :) Det känns mysigt att ha en liten hemsida där man kan dela med sig utav sin vardag, och vem som helst får hälsa på! Visst är det mysigt? :) det där lät riktigt lökigt.. 
 
Wow vilken sommar jag haft och vilken skolstart! Känns helt underbart att få vara tillbaka i drömbubblan och få syssla med det jag älskar på heltid.. Dessutom har det börjat 70 nya begåvade elever på skolan! Så spännande och helt fantastiskt!! Det är massor med musik på gång och jag jobbar med en fantastisk vän som faktiskt även är min manager, helt underbart! För övrigt känner jag mig nästan som en helt ny människa om man jämför mig själv för ett år sedan, på ett positivt sätt.. häftigt! 
 
Kram på er fina människor!