I want to inspire people

 
 

Winterweek i Sälen

Hej vänner! 
På söndag åker hela skolan på "winterweek" i Sälen, där vi bl.a ska ha spelningar, åka skidor, gå på föreläsningar och bara ha det väldigt gott! På lördagen ska vi även ha en stor show på Wallmans där jag har fått äran att sjunga låten "it must have been love" av Roxette. Det är faktiskt en utmaning, jag älskar utmaningar! 
På AMB är det massor av rep till Sälen just nu, vilket är fantastiskt! Idag jobbade jag på mitt scenuttryck inför mitt framträdande på Wallmans. Väldigt roligt och lärorikt!
 
Hela morgonen jobbade jag och Desi med vår Michael Jackson lead med vår lärare Johan i studion. Detta kan faktiskt bli riktigt bra. Imorgon ska vi bli färdiga så att vi kan skicka in uppgiften, men efter det ska vi faktiskt fortsätta med låten till den blir riktigt riktigt bra. Tanken är att vi ska göra en musikvideo till den, så ni får hålla ögonen öppna. ;) 
 
Många projekt är igång. Det ska bli roligt att få dela med sig till er när allting är färdigt! Jag lever verkligen i en fantastisk drömbubbla.. 
 
Jag hoppas att allting är bra med er! Ha en fortsatt bra eftermiddag!  
 
 
 
 

James Arthur - Inspiration

 Igår åkte jag hem till Helsingborg för att kurera mig ordentligt så att jag kan bli helt frisk! 
 
Tänkte dela med mig av en artist som inspirerar mig jättemycket när det gäller att förmedla känslor, han har en fantastisk röst dessutom! James Arthur mina damer och herrar! 
 
 
 
 
 
 

I'm Back!

Hej kära bloggläsare!! 
Det var verkligen längesen jag bloggade, och det ber jag om ursäkt för! 
Den senaste månaden har jag haft väldigt mycket att göra och jag har även inte haft någon motivation till bloggandet heller.. Men nu är den förhoppningsvis tillbaka! 
 
Om jag ska summera tiden som gått senast jag bloggade har det hänt en hel del! Jag har blivit 18 och det har även mina fina sambos Lisa och Bella också blivit. Jag har skrivit musik, pluggat en massa och haft väldigt bra stunder med mina vänner! 
 
Jag är en person som analyserar väldigt mycket. På senaste tiden har jag analyserat mig själv. Vem är jag? Hur vill jag att andra ska se på mig? Varje dag brottas jag och många andra i världen av oron om vad andra ska tycka och tänka om oss själva. Vi måste slå tillbaka och vinna över det demoner som vi tacklas med, som får oss att tycka illa om oss själva. 
 
Detta inlägget har tagit tre dagar att skriva.. tyvärr har jag varit så sjuk.. Men jag blir bättre och bättre som tur är! Det är härligt att vara tillbaka här på bloggen! Ha nu en fantastisk helg kära vänner och ta hand om er!