Godmorgon fina människor!

Godmorgon fina läsare! 
Torsdag.. var det inte måndag nyss? 
 
Både igår och idag börjar vi kl 14, så då passar jag och Desi på att dra till studion och jobba med vårt projekt, det kan hända att jag uppdaterar där ifrån idag så att ni kan få en liten inblick i hur en av våra mysiga studios ser ut! :) Klockan 14 står det musikteori på schemat!
 
Jag vill önska er en fantastisk dag! 
 
 

Everyday is a new beginning!

Hej! Det var ett tag sedan nu! Ber hemskt mycket om uräkt för det! 
Kände för en lite mer ny och fräsch start med en ny header! :) 
wow, det har verkligen hänt mycket på den senaste tiden.. tiden har bara flygit iväg och intresset av att blogga har inte tilltalat mig.. men nu är det tillbaka! Har bl.a träffat många nya och trevliga människor och jag har bara haft det fantastiskt roligt den senaste månaden! Är fylld av andras energi, glädje och det har faktiskt gjort mig ännu mer inspirerad till livet och faktiskt fått mig att växa som person! Det är så intressant att höra vad andra man inte känner har för sig i livet och hur dem är. Grymt roligt! 
För ca en månad sedan var skolan i Sälen då vi hade show, tränade, åkte skidor och bara hade det hur kul som helst! 
 
Om jag ska vara ärlig känner jag mig väldigt stressad över att det snart är sommarlov.. Jag känner inte riktigt att jag har hunnit det jag skulle vilja hinna.. Men, jag har ju faktiskt två hela år kvar på denna fantastiska skolan, även fast jag skulle vilja att det var 10 år utan överdrift! 
 
Vi har en del att göra nu innan skolan är slut, men det är bara att kämpa på! 
Jag och Desi har varit i studion hela morgonen och jobbar med vårt projekt som SKA bli färdigt innan sommaren! ;) 
Nu ska jag iväg och käka, sen är det kör, ensemble och sen ska jag träffa min sånglärare! Ha en fin dag kära läsare! Kul att vara tillbaka!