Take time to do what makes your soul happy.

Imorgon bär det av till Sri Lanka med min kära syster och mamma.. Men va? Jag åker till Sri Lanka imorgon? Imorgon? Det var nyss mer än ett halv år till jag skulle åka dit.. Snart befinner jag mig i värmen, nytt land, nya människor, ny kultur, ny värld. Galet! 
 
När jag tittar tillbaka på julafton får jag en kärleksfull känsla. Det var den bästa julen på länge! Dagen började med att gå upp tidigt, en låång och god frukost väntade hemma hos min kära pappa, hans sambo och alla mina små syskon samt hund. Jag, min syster och hennes pojkvän åkte dit med en härlig känsla i magen. Morgonen och vistelsen hemma hos min pappa bestod av frukost, julklappsutdelning, mys, lite mer mys, och kalle och chokladfabriken. Efter det åkte jag, syster min och Niklas tillbaka till mamma, inte långt efter det kom min moster med man, barn och morfar. Vi såg kalleanka och fikade, och sedan åkte min moster med familj tillbaka till Malmö. Vi andra fortsatte att mysa, åt julmat och bara hade det underbart! Vi avslutade kvällen med att se "Safe haven". Riktigt bra film, värd att se! Hela julen vara bara fylld av glädje, mys och kärlek! Jag hoppas att er jul var lyckad! :) Har inte bilderna på denna datorn, ni får julafon bilderna när jag har kommit tillbaka! 
 
Vila så mycket ni orkar så att ni kan ladda batterierna till nästa termin och det nya året! Är riktigt taggad inför ett nytt år! Ha det underbart kära vänner så hörs vi snart! Kram på er! 
 
Jag tror faktiskt att filmkärlek finns.. Jag får väl se 
 
 

Två dagar kvar!

Hej kära läsare!
Nu har jag äntligen jullov och är färdig med allt mitt plugg för denna terminen! Det har varit två hektiska veckor fyllda av stress och plugg då jag inte hade någon tid till att blogga.. Men vi hade en otroligt grym julavslutning! Vilka lärare och elever! Helt underbara! Detta jullovet ska jag bara ta det lugnt och umgås med min familj. På fredag åker jag, mamma och min syster till Sri Lanka och ska stanna där i två veckor, det ska bli så underbart!
Gårdagen bestod av jobb och julmiddag med släkten på mammas sida, och idag var det julmiddag hos pappa och en liten del av släkten på den sidan. Super mysigt!

Om två dagar är det julafton vänner! Ha en mysig kväll!

 
 

En stjärna lyser så klar

Hej mina fina läsare! 
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt över den extremt dåliga uppdateringen denna veckan! Jag har haft så himla mycket att göra. Bättre blir det tyvärr inte nästa vecka, men jag ska verkligen försöka att skriva så mycket jag har tid till! 
 
Idag är det Lucia vänner! Så otroligt mysigt! Jag och min klass gick ett luciatåg nu vid tolv, sen ikväll ska vi gå ett luciatåg till kl 18:30. Just nu lyssnar jag bara på julmusik och bara tar det lugnt innan jag ska ta tag i mitt plugg. 
 
Nu när det snart är jullov inser man hur slut man är och hur mycket man saknar sin familj! Även om jag älskar min skola så ska det faktiskt bli skönt med jullov så att man kan ladda batterierna till en ny termin! 
 
Jag hoppas att ni mår bra! Ha en fantastisk Lucia! Kram! 
 
 
 

Christmas lights.

Nu befinner jag mig hemma i julmysiga Helsingborg och kan känna lukten av gran och nybakta lussekatter. 
Denna dagen har bara bestått av mys och julbak med min mamma, syster och samt hennes pojkvän som kom lite senare. Vi började dagen med att handla alla goda ingredienser till både julgodis och lussebak, sedan handlade vi en vacker julgran. Som en perfekt krydda på denna perfekta juldag hade vi fantastisk julmusik i bakgrunden. Denna dagen kunde inte bli bättre! 
 
 
 
 

Det är så mycket kärlek och värme

Hej vänner! Hur mår ni? 
Det är full rulle här borta i dem småländska skogarna! Vi kämpar på så mycket vi bara orkar! Just nu jobbar jag, Lisa och Desi som mest på vår jullåt som ska vara färdig på fredag. Stressigt men grymt roligt! Att skapa musik är ett av dem roligaste sakerna som finns! Utöver jullåten har vi en del annat att göra också, men det hör till såhär veckorna innan det är jullov. ;) 
Julen är den bästa högtiden på året tycker jag. Det är så mycket kärlek och värme trots den kalla vintern. 
 
Ha en bra dag nu fina människor! Vi hörs! 
 

Första december

Hej vänner! 
Det är redan 1:a Advent! Kan ni förstå det? Jag kan inte förstå det.. det var sommar nyss! Mysigt är det med jul iallfall! Den goda lukten av saffran, kanel och vinter och den mysiga belysningen som finns överallt. Underbart! 
 
Det var en fantastisk eximination igår! Alla hade verkligen gott all in med klädsel och smink! Det var 60- tals tema! B klassen hade ordnat kvällen hur bra som helst! Alla AMBare var så galet grymma! Silken utstrålning och talang! 
Ikväll ska vi fira första advent med lite glögg, julkalender och mys här hemma!  
Ha en fantastisk första December! 
 
 
BIld från kvällen igår tagen av Nelly, när jag och Linn sjöng "Ticket to ride" av The Beatles.