Workshop

Vilken helg det har varit! Igår fick vi besök av Jonah från Dirty Loops och Maja Keuc! Vi delade upp oss i två grupper, den ena gruppen följde med Jonah och jobbade med musikproduktion och andra gruppen som jag var med i hade sång workshop med Maja! Otroligt roligt och lärorikt! Alla fick sjunga vars en vers och refräng på sin låt och Maja gav en feedback som man skulle jobba med, vi jobbade mest med hur man för sig på scenen och hur man fångar publiken. Måste säga att Maja är en av dem bästa sångerskorna jag har hört! Silken röst!! Hon är även otroligt ödmjuk och personlig, vilket gör så himla mycket! Jonah och Maja är för övrigt ett av dem sötaste paren jag har sätt.. himla söta! :') 
 
Senare på kvällen var det eximination med 70- tals tema! 
 
Kvällen avslutades med mellomys och en go film! 
 
Jag hoppas att ni får en fantastisk dag kära vänner! 
 
 
 
 
 
 

Dream away

Följer programmet "En resa för livet" på tisdagar i 4an kl 21:00, ett fantastiskt program som påminner väldigt mycket om min resa i Sri Lanka! Otroligt känslosamt, jag och Desi gråter lika mycket varje gång.. Tyvärr är det sista avsnittet nästa vecka, men det finns på tv4 play! Programmet innehåller även väldigt bra musik! 
 
Jag har börjat skriva på en del låtar, det ska bli spännande att se hur det blir av med dem! Det tar tid, men det får det göra, hellre något riktigt bra än halvdant! Det ska bli roligt att ta del av det med er senare!
 
Jag hoppas att ni har haft en fantastisk dag! Kram på er! 
 
 
 
 
 
 

9 dagar kvar..

Hej kära läsare! 
Ber om ursäkt över den usla uppdateringen! Ibland är det svårt att få in bloggandet då vi har mycket i skolan! 
Jag ska försöka att blogga när jag hittar tiden! 
 
I helgen var det inspelning i studion i Helsingborg av mina två nya covers! Så snart som möjligt ska vi få tid att göra en musikvideo. Så stay tuned kära vänner! Bilderna jag tog från studion glömde jag hemma i hbg tyvärr.. Så bilder får ni om ca två veckor! 
På lördags kvällen var det god mat och mello mys tillsammans med pappa, hans sambo, mina tre små syskon, hunden samt min syster och hennes pojkvän! Hur mysigt som helst! 
 
Denna helgen blir det eximination och workshop tillsammans med Jonah från Dirty Loops och hans flickvän Maja! Det ska bli spännande! 
 
Igår var rapparen Petter på besök och höll en föreläsning om hans historia och hur han skriver sina texter! Mycket givande, intresant och lärorikt! 
 
Snart är det dags för mig att bege mig till gymmet för ett pass body pump, men först ska jag plugga lite till! Ha en fantastiskt bra dag! 
Om 9 dagar fyller jag 18 år......